the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Tuesday, April 3, 2012

portuguese grill

salam semua...
how was your day?
mine is as usual.. bila start hari isnin da tak sabar pula menuggu weekends.. hehe... biasalah, manusia macam tu la... anyway, ni saya nak cerita.. last week, hari jumaat, i went to mid valley... member ajak, tengok wayang... jauhnye kan tengok wayang.. semua orang pertikai.. tapi senang dari segi transportation... buat yang naik public transportation  macam kami ni la... hehe... yang buat bestnye lagi, wayang kat gsc sana rm8 je weyh... for student la... tak pernah dapat wayang semurah tu kat semenanjung ni.. ada rupanya... tapi  masih tidak mampu melawan kemurahan wayang di growball kota kinabalu, rm5 je kot... hehe... hari tu tengok citer mirror mirror.. bolehlah... still menghiburkan.. tapi yang jadi highlights for that day is the portuegese grill.. yumyum! sesiapa yang pergi mid valley must try food at this stall... jom kita tengok~

ikan grill

sotong grill

macam mana? da kecur air liur? haha... the other day, saya makan ikan pari and sotong and it cost me about rm8.90, served with rice.. oklah.. not bad... for seafood dekat area kl kan... if u pick one type of seafood je, it only cost you rm6.90...  tapi seriously, memang sedap... dihidang panas-panaas... perah sikit limau.. memang delicious la... seafood kat sini pun banyak pilihan, ada udang, sotong, lala and ikan berbagai jenis la... for seafood lover, pergilah try.. tak rugi... gerai ni pun memang sentiasa ramai orang.. nampak sangat laku kan..hehe... terima kasih kepada kawan yang memperkenalkan.. hehe...



menu yang banyak pilihan.. sila-sila la pilih yang mana anda suka... :)
stall ni terletak di oasis foodcourt di mid valley megamall... hari tu makan siap rasa nak tapau bawa balik rumah lagi...  haha... sedap sangat..

itu sahaja untuk kali ini...
saja berkongsi.. hehe...
harap anda enjoy...
terima kasih kerana sudi membaca... :)

p.s. gambar ambil dari google je... tak sempat nak ambik gambar... da habis makanan kat pinggan... haha.. :P

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)