the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Wednesday, February 9, 2011

lab survey

salam semua!
bangun tadi agak lambat...tak apala...janji kepala da ok...tenaga pun ada..turun dari bilik pagi tadi,kawan aku call,katanya lambat...tak apala...aku pula call kawan satu lagi,dia cakap dia pun lambat...owh tak apa...bila aku tanya yang lain,pun lambat..and then,i realise,semua groupmate lab aku lambat...takkanla aku sorang nak angkat barang kan...tunggula dorang semua datang..hehe...aku tak kisah pun lambat..aku pun selalu lambat datang kan..sory guys...tapi dorang lambat sebab semalam tidur lambat siapkan projek etr(entrepreneurship)...lagilah aku tak kisah sebab dorang2 ni groupmate aku untuk projek tu juga...haha...tak kisah pun,janji kerja jalan kan kawan2...lab survey ni pun projek kami semester ni...insyaallah sempat je siap ikut timeline yang dia bagi..kalau macam tak sempat,boleh je cari masa lain untuk buat survey...and pastikan semua siap..tapi sebenarnya agak pelik sebab aku awal dari semua orang...hehe...itu yang terpanggil membuat entry ni...



tadi first time aku minum milo+cincau...sedap juga ek...macam rasa milky tea coklat + pearl,my favourite...tapi kalau pearl lagi sedap la..hehe...tadi aku makan tengahari kan,murah gila kot...nasi(sikit)+daging+sayur=rm1.60...wow!aku budget dalam rm2 keatas la....terbaikla...haha...
milky tea chocolate+pearl=nyum2!

that's all for this entry...
thanks for reading..=)

Zzz......

salam semua!
bangun pagi hari ni,alhamdulillah,da segar da badan sikit..tapi semalam pun ambik masa yang lama untuk tidur..nasiblah makan ubat..if not,i dont think i can sleep at all..makan pun tak ada selera..hmmh..tak tau la kenapa..semalam da tengah2 malam,nak makan ubat tu,baru perasan aku tak makan nasi langsung seharian...makan pun tengahari je,keropok lekor dengan air..apaka..tapi perut aku tak juga rasa lapar or kenyang...disebabkan nak makan ubat tengah2 malam tu,terpaksala mencari barang makan...aku ni,dari dulu,duduk beroomate,sampaila sekarang ni,duduk bilik sorang,tak suka beli junk food(biskut,keropok dll.)letak kat bilik...sebabnya,nanti aku tak berhenti mengunyah...haha...biasalah tu...aku beli bila teringin je...kalau yang ada pun maggi,milo,nescafe...tu memang stock je...bila perlu sahaja...

kebetulan maggi da habis,lupa nak beli..milo pun orang bagi dulu,lama da...aku jarang buat2 air ni...nescafe yes aku beli,tapi untuk stay up la....selalunya for study week la..hehe...terfikir aku,nak makan ape ni...aku punggah semua barang,aku ternampak plastik koko krunch..nasibla ada juga...aku pun makanla dalam segenggam..ok la tu,isi perut je..makan ubat and try tidur..lama juga aku baring cuba melelapkan mata...sampai aku fed up,aku ambil laptop and buka game...baru je nak buka game tu,barula terasa mengantuk..letak laptop di tepi dan tidur..akhirnya...zzz...-_-
thanks for reading..=)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)