the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Wednesday, March 28, 2012

strawberry yaww!

soalan biasa yang diajukan... 
'bau gula-gula la...kau makan gula-gula ea?'
kalau dengar soalan macam ni, saya sengih je la..

soalan yang terbaru diajukan...
yang buat saya nak tergelak.. haha..
'bau shisha la...pak arab mana pula hisap shisha ni?'
kenapa ea? 
because of this...


terjebak menggunakan benda alah ni because of my sister...semua salah dia...haha...dia yang gedik beli benda ni...semuanya bermula masa saya berkerja dulu, saya banyak terdedah dengan aircond, kulit jadi kering.. jadi terpakai la my sis punya ni...then i realise bau dia tahan lama lagi dari minyak wangi...sejak tu, saya suka pakai strawberry body butter dari body shop ni..lagipun saya memang peminat scent strawberry ni... tak pernah jumpa lagi yang boleh lawan body butter ni... kalau pun ada scent strawberry, tak semanis dan sesedap bau yang dari body shop ni...

walaupun harga nya agak mahal.. i think around rm49.90 to rm59.90 when i bought it in september last year.. i bought it in my hometown kota kinabalu.. maybe here in peninsular malaysia its cheaper.. i dont know... but need to buy new one... baru je habis benda alah ni... tapi da pakai 6 to 7 months... berbaloi juga la kan dengan harganya tu... hehe...

okayla..that's all for now..
tiba-tiba terbuat review product pula kan..
apa salahnya berkongsi kan..
till then, thanks for reading this.. :)

p.s. sebenarnya frust sebab the other day, before going back to shah alam my mom offer if i want to buy anything at the body shop there semasa saya temankan dia ke sana...sebab i thought banyak lagi body butter tu...tengok-tengok, tak sampai sebulan balik sini da habis...terpaksalah keluar duit...aiyoo~

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)