the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Friday, April 29, 2011

last paper and everything...

salam semua...
waah... da lama gila saya tak buka blog saya ni... da bersawang2 da... kalau bilik saya macam ni, memang comfirm kena saman oleh makcik kolej... haha... harap2 tak ada la kena saman... malas pula nak bayar lepas ni.... nak balik sabah da, macam mana nak datang sini balik... hehe... how are u guys doing... hope everything is fine...

i just finished answering my last paper tadi at 6.15pm.... syukur alhamdulillah, saya dapat juga habiskan diploma saya... never thought i'll be here, at the moment... well, it is true : you never know what you are capable of until you try... It was an awesome three years... it seems just like yesterday i came here... but its actually three years already... this is going to be a very hard goodbye, i can feel it... huhu... ok,stop the mushy stuff.... i dont want to trigger the sad mood...

saya sebenarnya tak tahu nak tulis apa pun... too many things in my head... faham2 la bila nak balik ni and will not come back here, so many things i want to do... i have only about a week more here... banyak benda nak settlekan... owh.... and one thing : I HATE PACKING! well every semester macam tu... tapi kali ni kurang sikit kebencian sebab hanya perlu pack... hanya akan unpack back dalam 4 to 5 months later.... haha... kalau selalu, tak sampai 2 bulan da kena unpack balik... boring nye la...  menyampah pun ada... haha... itulah saya suka balik lambat2, malas nak pack...

comfirm saya macam ni nanti... siap lompat2 lagi atas luggage tu... haha... XD

i'm going to go back to sabah on 11th May 2011... sorry la kepada kawan2 OC (orientation committee)... maaf sebab tak dapat join korang untuk orientasi kali ni... agak berat untuk menolak, tapi  tak semua yang kita nak, kita akan dapat kan...

i miss home actually... it was nearly 8 months since last i went home.... i miss my family and friends... and i really miss my mom... so, i'm going home this mother's days... :) 

esok ada workshop untuk budak part six... so maybe the last time jumpa classmate semua... ok, this is getting harder.. its hard to say goodbye... :'(



thanks for reading this... :)
p.s. start packing tonight...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)