the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Monday, April 18, 2011

last final exam

salam semua?
how you guys doing? well, nothing much for me... just finished doing the laundry... banyak baju tak basuh lagi... nak buat macam mana juga... i'm busy lately... banyak test + assignment + presentation kot... tengah2 malam buta baru nak basuh baju... haha... itu sudah menjadi kebiasaan saya... sebab malas nak berebut mesin dengan orang lain or kalau cuci tangan, tak payah nak berebut tempat dengan orang.... confirm tengah2 pagi buta tak ada orang punya... haha... 

this was my schedule for april... penuh kot... apa tak nya busy memanjang...

  • 04 april 2011 - test ecw 311
  • 08 april 2011 - test ecm 307
  • 10 april 2011 - test ecg 325
  • 12 april 2011 - presentation etr 300
  • 13 april 2011 - test ecg 335 
  • 15 april 2011 - submit project ecg 335
  • 17 april 2011 - test ecs 328 
  • 20 april 2011 - submit assignment ecg 325
saya baru ja habis test semalam... yahoo! i'm free... ok, semua sudah settle... time to fokus on my exam.. now is study week... or should i say study days... because its not for a week, just for several days.. whateverlah... janji ada... inilah masa yang ditunggu2 oleh saya... saya sangat suka study week sebab


  1. berjaga sampai lewat malam... kadang2 saya ni matahari da naik baru saya tidur... hehe... well, saya prefer study tengah malam : sunyi, sejuk, tak ada orang sangat... siang, arau ini panas, not the best time to study... 
  2. i'm free... well, free from class, test and assignment... tak payah nak fikir pasal semua tu... just fikir study je... i can free my mind... :)
  3. bangun lewat... haha... tak perlu fikir untuk bangun awal pagi... :P kecuali hari exam la... kalau paper tu pagi...
  4. fokus study... saya boleh study at my own time... whenever, wherever i want....
  5. junk food... well, study week ni to make sure diri ni berjaga, kenalah beli junk food sikit2... maggi tu comfirm la ada... mana tau tiba2 lapar ke tengah2 malam... :P  tidak lupa juga kepada nescafe.. it's help.. :)

my exam will be going on for 10 days only... tak pernah2 kot... semester2 sebelum ni 3 weeks... sekarang jadi 10 hari je untuk budak diploma... 20 to 30 april 2011... nasiblah saya cuma ada 3 paper sahaja... yang banyak paper tu kesian kot... ada yang  1 hari 2 paper... adoiyai... sakit kot... this is my exam schedule...
  • 20 april 2011 - ecm 307 (construction management)
  • 25 april 2011 - etr 300 (entrepreneurship)
  • 29 april 2011 - ecs 328 (steelwork and timber design)
banyak juga gap kan... alhamdulillah... ada la masa untuk study... i'll try my best... sambil2 kemas barang sekali... haha...

to my followers or sesiapa yang datang berkunjung ke blog saya... sorry guys, i will be unavailable for around 2 weeks... till i finished my paper on 29th april 2011... i need to focus on my final examination... memang kalau musim exam i tak online pun... but dont worry, just leave your links on the chatbox or comments so i can visit you guys later... nanti i blogwalking tempat korang pula... :)

lastly, i would like to wish my rakan2 seperjuangan good luck for this coming final examination... and tidak lupa juga kepada follower2 dan sesiapa yang juga sedang menghadapi final examination, good luck guys! selamat berjuang!


thanks for visiting and reading this... :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)