the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Wednesday, February 23, 2011

mengundi

salam semua...
hari ni hari mengundi... saya ni semangat je semalam cakap kat blog nak mengundi... tapi, tak ada maknanya... saya sangat malas nak ke dewan tu... memandangkan pagi tak ada kelas langsung, comfirmlah saya tak keluar dari bilik... malaslah... aish, azreeyah, bila la mau berubah ni? haha... petang pula kelas penuh... tp tengok2 lecturer bagi lepas awal sikit,dia suruh kami pergi mengundi... katanya wajib... yelah, kawan2 jom kita pergi mengundi.. saya dan kawan2 lain pun pergila mengundi.. sampai2 je, mendaftar nama tu, terjumpa pula staf yang saya kenal... 
aik, cik rieya, mengundi ke?
tersengih je la saya.. =) biasalah sataff2 ni, suka menyakat.. lepas tu, tunggu turn pula nak buang undi.. buang undi ke namanya? guna komputer je.. klik undi kot... haha... saya tengok muka je, klik and blah... cepat gila saya mengundi... buat apa lama2, banyak lagi orang kat belakang saya nak mengundi.. lagipun sebenarnya da set mind nak undi siapa... siapa saya undi? rahsia... cluenya : fakulti saya, civil engineering... haha... memanglah, da itu je yang saya boleh undi...


tapi kan, yang nak dijadikan cerita ni, bila da jadi mantan mpp ni baru saya ni popular... che wah... perasan je lebih.. tak adalah.. saya geram bila semua asyik tegur..
eh, mantan mpp...
kat mana2 pun la... haha... buat heran pula korang ni ye... saya pun student biasa je... terutamanya masa kempen and pilihanraya ni la...   kalau memang saya kenal tak apa.. ini yang saya tak kenal sangat... agak pelik di situ... tak apalah... saya tak marah pun.. hairan je... tegur je la, saya bukan makan orang pun... saya balas dengan senyuman je la... =)

baru terjumpa gambar ni... siap ada logo uitm kat belakang tu...tak pernah guna gmbar ni..so,nak merasa jap..=P


di sini juga, tahniah saya nak ucapkan kepada adalah beberapa orang yang bertanding tu, saya kenal.... yang selalu join program2 mpp dulu... diorang menang pilihanraya.. kiranya anak didik saya... hehe.. ada juga yang saya ajak untuk join and alhamdulillah dia menang... bagi saya satu kepuasan juga kan bila dapat bawa orang masuk organisasi macam ni... sebab saya nampak potensi dia... maybe itu juga la yang dirasai oleh orang yang ajak saya join mpp dulu.. terima kasih kepada yang berkenaan.. =) saya ingat sampai bila2...


sampai di sini saja untuk entry kali ini...
thanks for reading.. hope u enjoy it...=)

p.s. mantan, mantan juga... tapi kena berjumpa mpp yang baru ni... banyak nak kena serah ni... bila entah nak bertemu mereka ni...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)