the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Saturday, February 26, 2011

100 followers!

salam semua...
takde apa nak di cakapkan...
cuma, berbanyak2 terima kasih kepada semua follower saya...
hari ini dalam sejarah, follower saya dah mencecah 100...
walaupun tak banyak mana, takdelah macam orang lain yang da beratus2, tetapi ini pun da kira banyak bagi saya..
tak expect follower saya akan mencecah 100 semasa saya mula2 start blogging..
thanks semua... thanks a lot! thanks kerana sudi follow blog saya ni...
tanpa anda, siapalah saya dalam dunia blog ni... =)
sudi2 la berkunjung ke sini selalu...
and insyaallah saya akan datang blog anda juga selalu...
follower saya yang ke 100 adalah cik





a permanent link to her blog on my sidebar..
kalau sudi, ambil la cik Fizalinolie.. i hope u like it... =)
walaupun tak seberapa sangat kan...
yang tak follow lagi, bolehlah  follow..
kalau tak pun just say hi here or leave some comments..

that's all for now...
thanks for reading this...
bye guys...

4 comments:

fanna said...

aku yg dah lama ade blog pon xsampai 100 pon
:(

azreeyah awg azli said...

ala...
emosional pula kau...
relax la fanna...
perlahan2...
nanti sampai la tu...
chill... =)

fizalinolie said...

Wah! thanks fanna... pnghargaan yang besar buat saya... Thanks a lot... Takpe.. Step by step. Nanti ramailah tu pengikut... Hehehe. Saya ambik eh my lucky follower 2 untuk diletakkan di blog saya... Thanks tau.. Keep in touch :)

Fizalinolie said...

Orait... Keep in touch. InsyaAllah saya akan singgah nanti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)