the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Sunday, January 1, 2012

offline~

salam semua....
today is 01012012...happy new year! so my new year resolution is live my life... senang kan...haha.. insyaallah selagi hayat dikandung badan... and after this for several weeks will busy with war... what war? haha... saya takdelah pergi medan peperangan tu kan... just berperang di dewan peperiksaan je... hehe... banyaknye la paper semester ni.. sabar je la azreeyah... tu la, nak sangat jadi engineer.. haha... takpe,
'all things are difficult before they are easy'
so, kenala berusaha.. kepada yang juga akan menghadapi peperiksaan awal tahun seperti saya, good luck you guys! semoga berjaya... saya pun akan offline sepanjang peperiksaan ini.. kena fokus on my examination.. lepas habis paper barula boleh bersuka ria... yeah!! ok, control rieya...paper tak start lagi da fikir habis paper kan...

sorry la kalau you guys datang sini, tak ada entry baru...nanti habis exam saya try to update lebih banyak...

till then, thanks for reading this...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)