the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Sunday, January 15, 2012

manusia dan selipar jamban

salam semua..
hari ni nak buat entry pendek je... sebab esok saya ada paper.. huhu... wish me luck.. :)

tajuk hari ni adalah seperti yang tertera di atas.. why? sebab saya tak faham betul dengan manusia ni... selipar jamban pun nak kebas ke? mmm... kasut-kasut saya yang lawa tu tak nak pula kebas kan... lawa ke? haha... selipar jamban saya yang saya beli di tesco yang berharga rm2.99 tu juga awak nak.. kalau nak sangat, minta je duit, saya bagi, pergi la beli.. tak perlu la nak ambik selipar saya... saya tahu awak tinggalkan selipar awak untuk saya pakai kan.. meskipun selipar awak tu lagi cantik dan mahal, awak tau tak selipar awak tu dah haus, licin dan boleh membuat saya terbanting kat tandas tu... lagi seminggu je lagi saya nak balik... kalau ye pun, tunggulah saya balik dah nanti... anda telah menyukarkan saya nak ke tandas... dan awak sungguh kurang sopan sebab kebas selipar saya semasa saya berada di dalam bilik... terima kasih la... 


okay, whateverla... janji anda bahagia... malas nak fikir sebab saya masih ada dua paper untuk dijawab... owh, sabar la hati... seminggu sahaja lagi... i'm coming home~
:)

Wednesday, January 4, 2012

i forgot what it feels like

hello peeps!
okay,i know i wasn't suppose to post anything kan during the time... saja nak menulis di sini.. there is one moment, a few days ago, saya tersedar... 

i always want to take care of myself... i'm used to it... sebab family saya jauh... kenalah pandai jaga diri sendiri... that's what my mom selalu pesan... :)  i try not to rely on others that much... kenalah jadi miss independent macam lagu kelly clarkson tu...

then, come someone... that make me think... what i've been missing all these years... tak perlu buat benda yang susah... just a simple thing... but it makes you think for days...

pernah tengok The Proposal? ada satu part yang saya paling suka...bila Margaret (Sandra Bullock) cakap
i forgot what its like to have a family... 

and this is what going through my mind...
i forgot what its like to have someone care for me...

Sunday, January 1, 2012

offline~

salam semua....
today is 01012012...happy new year! so my new year resolution is live my life... senang kan...haha.. insyaallah selagi hayat dikandung badan... and after this for several weeks will busy with war... what war? haha... saya takdelah pergi medan peperangan tu kan... just berperang di dewan peperiksaan je... hehe... banyaknye la paper semester ni.. sabar je la azreeyah... tu la, nak sangat jadi engineer.. haha... takpe,
'all things are difficult before they are easy'
so, kenala berusaha.. kepada yang juga akan menghadapi peperiksaan awal tahun seperti saya, good luck you guys! semoga berjaya... saya pun akan offline sepanjang peperiksaan ini.. kena fokus on my examination.. lepas habis paper barula boleh bersuka ria... yeah!! ok, control rieya...paper tak start lagi da fikir habis paper kan...

sorry la kalau you guys datang sini, tak ada entry baru...nanti habis exam saya try to update lebih banyak...

till then, thanks for reading this...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)