the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Friday, October 28, 2011

i've made it!

hello peeps!
salam semua...
tak ada apa sangat yang nak dicerita...
just nak tunjuk ini... ^_^






macam buat animasi la pula kan... haha... sebenarnya nak letak satu je... tapi semua macam best je kan... korang rasa mana yang cantik? nampak nostalgik gitu... saya suka semua gambar-gambar ni... gambar-gambar  ni diambil bukan pada 90 darjah... tapi itu seni kan... tak apa, itu pun suda cukup bagus ada orang mau ambilkan gambar saya kan... haha... terima kasih... :) 

saya nak juga cerita pasal konvo, tapi nanti la saya cerita lebih detail... insyaallah... sebab da pasti akan ambil masa yang  lama untuk mengarang... sekarang ni tak ada masa sangat.. selepas holiday dengan family, diri ini dihujani pula dengan test, quiz dan assignment... this raya korban la perhaps... which i still dont know where my destination is... hmmh.. ikut saja la ke mana kaki ini melangkah... :)

till then, thanks a  lot for reading this...
have a great day... :)

p.s. adakah saya akan demam... tidak!! please la jangan...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)