the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Wednesday, October 12, 2011

broadband & TAP

hello guys!
salam semua...
ingat lagi ka saya cakap pasal TAP bank islam mobile banking the other day? for details, click here... kiranya, dapat je TAP, saya terus bayar bil celcom broadband dengan menggunakan TAP ni... saya bayar 8 october hari tu.. tapi saya hairan kenapa pembayaran tu tak masuk dalam akaun celcom saya bila saya check di celcom online customer service sampai la ke hari ini... dibuatnya pula, hari ni la broadband ni start kena potong... tensionnya la.. wifi kolej pula, tiba-tiba tak boleh guna... menjadi tanda tanya pula... transaction da berjaya da hari tu... paling ditakuti lagi kalau duit tu burnt je macam tu... tidak!!!

broadband celcom sempena chinese new year hari tu...motif ala-ala topeng bali

so, untuk menjawab persoalan, saya pun contact la celcom di talian 1111 melalui telefon bimbit saya... bila saya tanya, memang pembayaran diterima tetapi dia cakap kalau bayar melalui bank islam kena contact celcom lepas tu untuk comfirmation... cis, rupanya... takpela,lain kali da tau da... there must first in everything kan... barula broadband saya laju sekarang.. puas hati saya...  haha...

okla, itu sahaja untuk dikongsi kali ini..
tak banyak,sikit je...
thanks for reading this... :)

p.s. tengah frust sebab terlepas pc fair... baru ingat nak beli pendrive and hard disk.... damn...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)