the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Friday, April 8, 2011

resit, resit & resit

salam semua...
just a short one today... nothing much to say... when became a treasurer of a program this is what i have to face at the end of the program...  :


receipts... and with the aid of my calculator kesayangan... nasiblah i'm an engineering student, calculator ni memang da macam handphone da... di bawa ke mana2... haha... kononnye la... padahal kalau jalan pergi kangar, saya tinggal juga di bilik... :P

kadang2 juling mata i kira duit ni... walaupun i da kira sampai berjuta-juta volume or force masa belajar engineering ni, tak sama dengan kira duit ye... sebab, this is a real thing... pegang duit tak payah cerita la... nasib ja orang tak rompak saya... haha... seronok kononnye pegang duit banyak2 ni... tapi tak seronok sebab duit orang... haha...

selain itu i've got the chance to manage the money... and kena pandai budgetting la... bendahari bukan cuma tolong jaga and record duit, tapi kenalah juga pandai safe cost kan... lepas tu bolehlah propose any idea on how to spent the money to the pengarah program... tu yang saya suka jadi bendahari, boleh spent money... tapi bukan untuk diri sendiri ye... kerja kenalah berintegriti... betul tak? :)

p.s. sebenarnya da lama habis program tapi baru nak settlekan claim2 ni... biasalah, agak busy kebelakangan ini... huhu~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)