the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Friday, March 18, 2011

kalau tak tahu, jangan memandai2

salam semua...
apa khabar anda hari ini? harap semuanya ok... :) saya pun ok je... tak ada kelas langsung hari ini... so banyak berfoya2... haha... bilalah saya nak berubah ni... biasalah, selepas test semalam, kenalah release tension kan... bila lagi... esok pula ada orang ajak pegi rumah, ada jamuan... terima kasihlah kepada cik tuan rumah tersebut kerana menjemput saya... nanti saya datang ye...

mesti anda da baca tajuk kan... saya agak bengang sebenarnya... dengan siapa? siapa2 yang berkenaan la... bengang dengan orang yang suka memandai2 tapi tak tahu apa... kalau tak tahu apa2 pun, janganlah memandai, buat kepala sendiri... saya pun tak suruhlah mereka diam... just ask nicely why...  senang kan... sekarang ni, mostly nak memandai, assume what happens... but never know the truth... saya paling tak suka kalau isu ditimbulkan dalam facebook... orang lain pula kadang2 terikut2 dengan orang yang tak tahu apa ni... makin menjadi2 pula isu ini... kadang2 kasihan tengok mereka ni... mereka berhujah2 macam orang politik, tunding jari sana sini, is it the truth?  maybe saya tahu kebenarannya... tapi kalau nak memperbetulkan, saya malas... nanti mereka cakap saya ni bias pula, menyebelahi siapa2... kalau mereka ask nicely, i may tell them the truth... saya tak menyebelahi mana2 pihak pun... 

stop pointing at others!

 hmmh... tu yang kadang2 malas nak buka facebook... boringla baca benda2 macam tu... mereka berpolitik pula di sana kan... bukan berpolitik BN or pas tu ye... kalau nak tau berpolitik macam mana, baca di sini... saya da pernah tulis pasal tu... kalau nak tulis balik, panjang kot... hehe.. takpela, saya baca je komen2 mereka... malas nak masuk campur... orang utara bilang, biaq pi la... haha...


itu saja untuk kali ini...
thanks for reading guys...
if u have somethig to say, just leave some comments...

p.s. jom makan laksa.. ;) tetiba pula saya ni... :P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)