the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Friday, March 4, 2011

tumblr

salam semua...

sebenarnya hari ni nak blogwalking... memandangkan saya baru sahaja habis test kan... ada la saya blogwalking sikit2... tapi ada problem sikit, tak tau la kenapa dengan blogspot ni... so, disebabkan kebengangan terhadap perkara tersebut... i decided to check my tumblr account... saja je, lama da tak jenguk tumblr saya tu... semenjak ada blog kat blogspot ni la... tapi i still love tumblr ok... sebabnya? ini jawapannya... =) enjoy...
















ok... itu baru sedikit ye... nak tengok lebih2, kena pergi tumblr la... hehe..=) dan sekarang anda tahu kenapa saya suka tumblr... its awesome! saya suka tengok gambar2 yang cantik, comel and menarik... and you can reblog other people punya... seronok2... gambar2 yang ada sangat cantik.. saya paling suka tengok gambar makanan... sangat sedap... =)
















so, apakah perasaan anda melihat gambar2 ini? saya => lapar... haha...

saya sebenarnya buka account tumblr sebelum saya ada blog kat blogspot ni lagi... sebab tumblr sangat mudah untuk digunakan... i was introduced to it by a friend and fall in love at it at first sight... haha.. ayat tak boleh blah la... tumblr ni macam blogspot juga, its a blog... tapi dia sangat simple... just follow the steps given there... tak macam blogspot ni, kena belajar dulu... bagi saya, tumblr ni sesuai untuk orang yang tak suka menulis banyak2... thats why in tumblr banyak orang post gambar, quotes and etc... yelah, picture worth a thousand words kan... so, sesiapa nak join tumblr juga, bolehlah join.. klik pada link tu ye and then just follow the instructions, senang je... or ada yang nak tahu lebih lanjut pasal tumblr tu, klik pada link tu juga... kalau nak tengok2 je pun boleh... pergi ke tumblr miss rieya... tapi saya pun tak post banyak lagi kat sana... saya pun kira baru lagi di sana...

oklah, sampai di sini saja kali ini...
thanks for reading this...
hope you enjoy this...
have something to say about this?
just leave some comments here...

p.s. lapar la pula pagi2 macam ni... perut saya da berbunyi2 da ni... padan muka saya, siapa suruh tengok gambar2 makanan kat tumblr tu... hehe... =P
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)