the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Tuesday, February 1, 2011

tua ke?

salam semua...
hari ni mau cakap pasal umur...aku ni muda lagi...baru tuut~...ish,tidak mau bagitau la...tapi kalau baca dekat about me tu,ada kan..pandai2 la kamu tengok sendiri ye...hehe..bukan apa pun,cuma i was freaking out bila tengok facebook kazen2 aku yang kecil2 ni lagi..suda ada relationship with someone semua...aish,lawan tauke nampak...haha....pada aku,mereka ni kecil lagila...tapi hakikatnya, umur suda form 3 semua...tua juga sudah mereka ni kan...so,common la benda2 macam ni kan...tapi,i still freaking out dalam hati...now i know how my mum felt when i first wear handbag..she would say,
macam makcik2 la..
apala mama ni...i'm old enough la...kawan2 my age semua pakai..it was common for my age masa tu...around 16 or 17 years old...ok la kan...aku pun takda la pakai handbag yang macam makcik2 pakai tu yang leather semua...aku pakai yang macam teenagers pakai la,converse,adidas,playez,TL...i bet,she still feel the same setiap kali tengok aku pakai handbag,tapi simpan je la,trying to bear in her mind yang aku ni da besar,memang da sampai masanya...hehe...tapi bila aku pakai high heel,dia takde pula cakap camtu..high heel benda biasa kot...=)

walaubagaimanapun...i still young at heart...antara barang2 aku yang aku consider still childish,
1) Pink Baby-G: Stripe Pattern Band Series ( NOV 2005 List )





i got it for my 16th birthday..aku yang request la...still guna sampai sekarang..looking forward to buy a new baby g watch..hehe..=P  pasal jam ni pula,mak aku selalu bising...
apa ni pakai jam digital ni...macam budak2 ja,nda pandai tengok jam ka...
aku jawabla,
ala ma...bila lagi mau pakai jam digital ni?nanti suda tua2 mana mau pakai suda...hehe...=P


2) this kind of bags-lesportsac or other brand...have lot of them...with different styles...i even nearly buy a luggage with pattern like this..but i still have a weekender bag untuk sumbat baju2 aku...hehe..=P love these bag..



comel. =3
weekender bag



3) crocs prima with spongebob charms attached..haha..i love spongebob...XD




ok,yang tu ja la kot dulu...ada ja lagi..tapi tak terfikir pula...nanti kalau ada lagi,aku tambah...so,dari barang2 tu semua,takdela aku ni tua kan...still berjiwa muda...hehe... korang pula macam mana?
till then, tq for reading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)