the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Monday, August 29, 2011

roadtrip : sandakan (cont'd)

hai salam ramadhan buat muslimin dan muslimat semua... da sahur ke? saya baru nak bersahur la ni... disebabkan nak  bekerja keras  pada siang harinya, kenalah juga bangun  sahur kan... walhal, sebelum ni, kalau duduk sendiri, tak  ada nya nak sahur2 ni... malas... hehe...

kepada kawan2 n follower2 semua, soryla sebab da lama tak update blog saya ni... i  was busy hunting for job and finally  get one...  and sekarang ni busy bekerja pula... saja ja nak isi masa cuti dengan aktiviti yang berfaedah.. kalau tak, duduk umah, main game, makan, tidur and berjalan2... dapatla income sikit kan... :)

ok, back to our topic... just like i promised... walaupun da berbulan lamanya... continue with sandakan trip... let pictures do the story...











ni  semua gambar hantaran hari tu... tengok hantaran ni, rasa macam tak sabar je nak kahwin.. faham-faham je la bila umur da mencapai angka 20-an ni, mula la terfikir pasal kahwin ni... bukan gatal nak menikah tapi da memang semakin hampir kan... insyaallah...

gambar last : gambar candid... seronok je kan tengok  hantaran2 ni.. dalam hati : bila la saya mau kahwin ni? :P
that's all for the time being... lama giler nak mendownload gambar2 ni semua... so, nak berceloteh panjang pun tak sempat sangat... nanti kita sambung lagi... insyaallah...

till then, thanks  for reading guys!
p.s. busy dengan persiapan raya... tudung tak ada lagi... adoiyai...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)