the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Sunday, October 16, 2011

touched saturday

hello peeps!
salam...
how was your day? mine was full of books mostly facebook... haha... itulah sempat tertouching ni... apa yang sampai touching-touching ni? someone broke my heart? no... watch this and you know why... =3


cayalah abang nara... i salute you..  semua kenal kan abang nara... ala, yang tulis beautifulnara tu... kalau nak baca lebih lanjut tentang video ni boleh klik sini.... abang nara ceritakannya semua di situ.. mana la tahu ada yng nk mengikut jejak langkah abang nara untuk memberi kejutan kepada yang tersayang ke... apa salahnya, bukan selalu kan... sweetnya... mesti isteri dia happy sangat kan... ^.^
kalau la saya di tempat dia mahu nye nangis tak henti-henti... hehe...
kena nyanyikan sebuah lagu pun i dah cair.. owh~
tiba-tiba terindu si pakcik...
he's probably sleeping rite now...
kesian dia,penat bekerja...
yang si makcik nye pula tengah menulis post ni, tak reti nak tidur... haha...

that's all for now...
nanti saya post lagi...
thanks for reading this... =)

p.s. feeling guilty sebab asyik tengok muka buku je.. buku sebenar tak buka pun... padahal test berbaris minggu depan... haha..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)