the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Thursday, May 5, 2011

interview?

salam everyone..
i'm quite busy lately... well,went out with friends and packing...so,tak sempat nak tengok blog sangat.. huhu~ yesterday, went for interview with proton edar... here how it goes...

iklan sebentar : the night before, went out with pakcik... well, it was his last day here in perlis... having dinner together and i was very kenyang! haha.... banyak sangat makanan.... we went to this restaurant called Huski... never ate there before and kebetulan teringin pula nak makan western kan... tryla kat situ, da tempat makan western selalu tutup pula... we were having pizza, chicken chop for pakcik and chicken lasagna for me... it was so yummy! especially the pizza and lasagna... menyesal pula da habis study ni baru tau kat sana tu sedap... kalau tak, selalu juga kot ke sana... haha... i really like the lasagna.. because usually only seafood lasagna available... which selalunya buat aku muak... kalau chicken or beef, sangat sedap... :)


grilled chicken chop

chicken lasagna

hawaian pizza


ok, back to the interview... the night before, tak sempat study sangat pun for the interview.. lantak la.. just go... pagi2, baru search internet kot... haha... the interview suppose to be started on 9am... and i'm the first.. great! macam la saya ni ready sangat.. it was only 4 orang yang di interview... tapi 3 orang je yang hadir, sorang lagi missing in action, she's my friend actually, being calling her for the whole day, tapi tak angkat pun... tak dapat la nak tolong..

8.45am saya da terpacak da depan hep yang cantik setelah dicat baru, its look new... :) barula nampak macam uitm... waiting with the other candidates... at 9.30am barulah the proton edar people showed up... gave us forms to fill... and asked,
yang mana orang sabah?
kenalah angkat tangan kan... perlu ke tanya? tanya masa interview suda la... i was interviewed at 10.30am... lamanya la menunggu...   kenapa? sebab mereka pergi breakfast lagi... kalau ye pun pergi breakfast, bawala saya sekali... haha... :P ini dia rupa hep yang baru,


the interview was ok la for me...despite this was my first attempt... the interviewer was what i should called 'mesra alam'... sangat baik, senyum banyak... it was 1 guy and 2 women... at first i was kind of nervous... tapi lama2 jadi pelik la pula interview ni... sebab diorang ni macam berborak pula kan with me... at one point, one of the interviewer joking to the other interviewer,
ini  interview ke berborak?
haha...bukan saya yang start, mereka  yang start... i just follow and kind of scared... sebab macam da lari tajuk... mereka ni lebih banyak tanya about sabah and where i was born... katanya tak pernah interview orang sabah.. ada2 je la mereka ni... cuma satu je saya terlupa... i was always taught to dress formally for interviews... but i forgot that this position is customer service related... for this kind of interview, have to dress  fancy sikit... never mind, i bear that in mind...

leganya lepas habis interview... anyway, from the interview, i learn a lot... i know how to make a resume, dress for interview and being in interview... next time i'm ready... :) thanks to my mentor and pakcik yang banyak bagi tunjuk ajar to prepare for an interview.. it's worth it...

p.s. siapa yang nak angkutkan barang saya ni???

4 comments:

akema yazid said...

waaaa...
chanteknya HEP!!!!
rindu uitm!!


ria, selamat pulang ke sabah..(:

azreeyah awg azli said...

haha...
aku ingt aku yg cantik... :P
lama g aku balik ni..
11mei bru smpai sbh...

akema yazid said...

waaa...
awat lambat sgt balik???
asal x jadi oc teros???

azreeyah awg azli said...

saja...:)
malas nak kelam kabut...
kalau jadi oc,macam lama sgt la pula...
mak da suruh balik ni...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)