the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Tuesday, March 15, 2011

aku sudah gila!

salam semua...
sorry kepada followers2 saya... sebab kebelakangan ini tidak sempat nak mengupdate my blog... sebabnya, last week agak busy and then ada lawatan kelas pula... i was preoccupied last week... tak menang tangan nak settlekan semua kerja before i went for the lawatan... ada projek nak kena update and then kebetulan, saya ada handle program pula and lastly kena pergi lawatan sampai hari jumaat... sabtu pula ada orang ajak datang rumah, makan laksa yang sedap... terima kasih tuan rumah yang baik hati... insyaallah kalau free lagi, saya datang lagi... =) ahad pula tolong budak2 ni handle explorace.... my week is full kan... pasal lawatan, nanti saya cerita lain kali ye... lawatan yang sangat seronok... =) 

kali ni nak cuma nak cerita sikitlah... saya suda gila! gila apa? gila dengan twilight saga... haha... saya pun tak tahu kenapa boleh jadi macam tu... mula2 just nak try baca buku twilight, try je... and then suddenly, ketagih... sampai saya baca semua novel twilight saga... satu hari, satu buku saya habis baca.. wohoo... gila la... ada 5 novel semuaya... so, its only took me 5days ok... mak aih... kalau da ketagih, macam tu la jadinya saya... haha...

i read all already... =)

 sebelum ni ada juga ketagih benda2 macam ni... but mostly saya ketagih dengan novels dan games... ada musim2nya... biasalah tu... nanti bila da boring, tukar lain pula kan... or kadang2 saya baca novels yang pernah saya baca dulu or main games yang saya pernah main... tiba2 teringin  nak main balik or baca balik... biasalah tu...selalunya ketagihan ini berlaku semasa cuti2 semester... biasalah, banyak masa free.. hehe... =P

tapi masalah dengan ketagihan ini, ia membuatkan saya malas untuk membuat benda lain... contohnya belajar, makan dan tidur... belajar tu yang penting... yang tidur and makan tu, excusable... haha... sangat susah bila ianya berlaku masa2 macam ni, still ada lecture semua... haiyo... bahaya... nasiblah novel2 ni pandai habis juga... at least bila da habis, i'll stop... kalau game, yang endless, haish... memang lama juga nak berhenti... bahaya2... i have to control myself... inikan lagi nak test ni... come on azreeyah... study2... wish me luck... =)

thanks for reading this...
hope ur enjoy it...
kalau datang singgah, just leave ur  link here, at the chatbox or at the comment...
nanti saya datang singgah tempat anda pula... =)

4 comments:

dylli said...

hoi tak pi kelas,
baca novel!

azreeyah awg azli said...

wei, da lama aku habis baca tauu...
hehe... =P

Saiful Nazmi said...

membaca amalan mulia... hehehe

Buat Duit Tanpa Tingkat Trafik

azreeyah awg azli said...

saiful:betul2...
tapi jangan sampai tak ingat dunia...
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)