the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Thursday, February 24, 2011

biar betul?

salam semua..
hari ni nak cerita pasal kelas tadi... tadi kelas start pukul 3.30petang.. saya sebenarnya tak suka kelas tu sebab crowded sangat... lambat je, tak ada tempatla.. hari ni tak adalah datang awal sangat, sedang2 orang sabah bilang.. tak awal and tak lewat juga.. sampai je kelas dengan kawan saya, scan mana2 tempat yang available, hmmh... kat depan tu je la kosong.. one row kosong.. duduk je la... sebenarnya tak pernah duduk paling depan... sebab kelas tu buat saya mengantuk... memang semua pun tak nak duduk depan... so, bila duduk depan ni, kena la rajin sikit.. haha... hipokrit la... biasalah student.. =P



tak sampai seminit pun duduk, lecturer masuk.. bincanglah beberapa soalan dalam kelas... bila dekat2 nak habis tu, dia cakap lah dengan kami berdua..
lain kali kalau mau duduk belakang, datanglah awal...
saya dan kawan saya, like : what? dia suka student dia duduk belakang ke? setahu saya la, lecturer suka student duduk depan kan... biar betul? kawan2 lain yang duduk row belakang kami, gelak je.. dorang cakap,
lecturer perli korang tu...
haha...tak ambik hati pun.. dorang memang suka joking.. saya tak kisah pun... saya memang selalu lambat datang kelas pun... oopps... kalau my mom tahu, habislah... haha... 


tapi yang peliknya, saya jarang datang kelas tu lambat...nak cakap sebelum2 ni tak ada orang duduk row tu, ada je, penuh lagi... musykil saya tau... tak apalah, maksudnya dia galakkan kami duduk belakang la tu...haha... so, kesimpulannya, lepas ni, kelas tu, duduk row belakang je, jangan duduk row depan.. lecturer tak suka... haha... saya pun tak faham.. ikut je la... ;)


thanks for reading this..=)
p.s. teringat kelas tu tadi... kelas tamat, apabila perkataan 'balik...balik...balik...' tertera di projector screen... semua orang tersenyum dan beredar dari kelas tu... =)

3 comments:

azreeyah awg azli said...

lala~

dylli said...

lupa suda apa mau komen. :D

azreeyah awg azli said...

haha...
tak apalah...
next tyme perhaps..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)