the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Friday, February 4, 2011

aku sangat kenyang!

salam semua...
hari ini keluar dengan si pakcik...=) rindu pula,semalam nda keluar langsung...so,dendanya,kenala bawa aku keluar berjalan2,window shopping...hehe...padan muka dia...=P jahatkan aku ni...

makan tak payah cakapla...macam2 aku makan hari ni...hehe...mula2 makan waffle,teringin pula...kebetulan tak makan apa2 lagi dari pagi..tengah berjalan2 tu,ternampak kek pula...memang pantang si pakcik nampak kek ni especially blueberry,his favourite...so kitorang pun beli la...dia beli blueberry kek,aku beli blueberry cheese kek...si pakcik tak suka cheese,nak buat macam mana..rugi la dia,cheese sangat2 sedap...nyum2!haha...

 lepas tu singgah makan di kedai capati,makan capati...saja ja...masa on the way tadi nampak kedai tu and teringat yang orang cakap capati kat kedai tu sedap...boleh tahan la...but i prefer roti nan...especially nan cheese...sangat sedap...siapa yang tak pernah try,you should try one..=)


caaapatiiiii....

the cheesy cheese nan =)


ok,destinasi last,pasar malam...i like...haha..sana kan banyak makanan..haha...makanan lagi aku ni...sana,aku beli laksam and lok ching...teringin pula nak makan laksam walaupun tak sesedap laksam di rumah,dapatla juga merasa...aku belikan juga kawan kat rumah tu,nasi ayam and lok ching...ok,balik rumah,makan la...haha...makan aje...=P

laksam yang sedapppp...

lok ching pun sedap juga..=))

nasi ayam untuk kawan..=))

esok makan ape pula agaknya ek...hehe...till then,thanks for reading...=)
kali ni banyak gambar makanan je...hehe...=P
hope u enjoy this post...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)