the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Tuesday, January 25, 2011

such a busy day...

salam semua...
hari ini dimulakan dengan kekalutan untuk ke kelas...dan ianya menjadi lebih teruk apabila ada lagi kerja yang perlu aku lakukan....yelah,semenjak menjadi mpp di uitm perlis ni,hari2 ku tidak pernah sama seperti dahulu...di mana aku boleh berfoya2 sesuka hati...semenjak bergelar mpp,iaitu setahun yang lalu,hidup aku penuh dengan aduan pelajar,meeting dan event..aduan tu biasalah,dah pegang amanat sebagai exco aduan & pengangkutan..itu la kerja aku...yang sekarang ni pula tengah busy untuk sediakan bas shuttle sempena cuti pertengahan sem ni,untuk student2 uitm perlis ni la...da 3sem duk buat kerja ni & insyaallah would be the last one..sob2...ulang alik  aku dari hep ke pentadbiran tadi...da lama tak buat macam ni...penat juga ek...patutla aku kurus dulu...haha...XD tettt...no komen... =P



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)