the blog owner

hi there!
yeah, you over there...i write about my life in this blog..just expressing my feeling and share stories with others here..so, feel free to read my blog anytime and leave some comments or just say hi here...thanks for reading...=)




Friday, January 21, 2011

ict expo uitm perlis

ok,hari ni day 1 ict expo di uitm perlis ni..
walaupun agak sibuk dengan kerja dan kelas,aku cari juga masa untuk ke sana..bertugas la di booth tu kononnya..walaupun pernah juga organise ict expo last sem,kali ni memang seronok..bukan mau beli apa2 pun kat ict expo tu..tapi seronok tengok lucky draw and sesi lelongan barang..manala tau nasib aku bertuah ke..haha...hope so..hadiah lucky draw & barang yang dilelong ni bukan main2 tau..boleh tahan la juga..yang menjadi rebutan ramai, obviously..jeng,jeng,jeng~the 500gb hard disk..bila tengok masa lucky draw petang tadi,budak tu dapat hard disk free2 ja,jeles gila aku..aku mau juga satu..rm100 sumthing juga hard disk tu ba..siapa yang mau bagi free kan?haha...XD nda apa,esok & lusa ada lagi..confident ja dapat ba..mana la tau...eleh,aku ni bukannya beli barang pun,tadi pun dapat masuk lucky draw sebab aku dapat resit dari sorang staff ni..dia beli mouse pad ja pun-rm2..sebab kalau nak ikut lucky draw,kenala beli sumthing kat expo tu..bawa resit ke booth urusetia & redeem a lucky draw form..haha...lawakla pula...XD

sesi lelongan pula boleh tahan juga.walaupun lambat sedikit turun ke mushroom,atas sebab yang tak dapat dielakkan,sempatla melihat hard disk 500gb itu dilelong..sambutan pun hangat juga...yelah,suda semua orang target barang tu..selain tu,ada juga mp3 & pendrive dilelong..tak apela,tengok pula barang apa yang akan dilelong esok.. =)

pasang banner ict expo..sampai pukul 1pagi..
dalam seluruh kawasan uitm..several days before expo

inila orang2 yang terlibat..thanks semua...=)


semasa jaga booth kat expo..


keadaan semasa expo...beli je la semua...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

click here! =)